Hire me!

Ik wil graag iets bijdragen..

Als enthousiast docent binnen het economische vakgebied op het MBO ben ik dagelijks bezig met studenten iets mee te geven. Zo doe ik dat ook graag buiten het klaslokaal in de hardloopwereld en wil ik bijdragen aan een duurzame sportrelatie.

Trainingen: Bedrijfsmatig, groeps of individuele training op maat afhankelijk van de doelstellingen. Met eigen ervaring/kennis en een solide achterban verzorg ik van A tot Z de trainingen en breng ik (werkend) Nederland aan het hardlopen. 

Clinics: Een boodschap combineren met een kennismaking met de hardloopwereld? Samen kijken we naar een gedegen clinic waar de filosifie achter het sporten centraal staat. 

Lezingen: Motivational pitches voor bedrijven welke op een sportieve manier een boodschap naar hun personeel willen overbrengen. Denk aan transitiemanagement, teambuilding, gezondheid op de werkvloer, omgaan met tegenslagen en doelmatig werken. 

Adverteren & sponsorships: Structureel adverteren of op individuele basis? Het aangaan van een sponsorship voor een duurzame samenwerking? Als de visies matchen zijn er mogelijkheden.

Vragen of het aanvragen van een offerte: 
info@lucessink.nl